Hypnoosia, mentaalivalmennusta ja lyhytterapiaa Tampereella

hypnoosi, tampere, hypnoterapia, terapia, hypnoterapeutti

Hypnoosi, Tampere

Etsitkö apua johonkin tiettyyn ongelmaan, johonkin  joka vaikeuttaa arkeasi ja elämääsi? Tai onko sinulla epämääräistä sekavuuden, ahdistuneisuuden tai pelon tunnetta josta et saa kiinni?

Jos näin on ja koska olet jo eksynyt näille sivuille, haluat luultavasti muutosta tilanteeseesi?

Voin auttaa sinua  löytämään selkeyttä ja  uutta näkökulmaa asioihin. Jo pelkkä asioista puhuminen auttaa ja olotila kohenee yleensä huomattavasti tapaamisen jälkeen. Hypnoosiiin tai terapiaan voi myös hakeutua ilman painavia syitä. Jos esimerkiksi kaipaat selkeyttä johonkin elämän osa-alueeseen.

Tampere, hypnoosi

hypnoosilla saa suuntaa elämään. Olet itsessäsi ehtymätön viisaus ja tietopankki

HYPNOOSI

Hypnoosi voi olla eräänlainen rauhan satama, johon pääset latautumaan ja selvittämään omia ajatuksiasi.

Tavallisia asioita, joihin ihmiset hakevat apua on pelot, fobiat, elämän tarkoituksettomuuden tunne, kuolemanpelko, unettomuus, sairaudet, parisuhde- ja perheongelmat, paniikkihäiriöt, masennus ja ahdistuneisuus, erilaiset addiktiot, elämäntehtävän löytäminen. Hypnoosi auttaa myös  syventämään omaa itsetuntemusta turvallisesti ja miellyttävästi.

Hypnoosia ja mentaalivalmennusta voi käyttää myös sparraukseen erilaisissa elämän  haasteissa, kuten jännittämisessä, opinnoissa, esiintymistilanteissa, kilpailutilanteissa, urheilussa, painonhallinnassa. Hypnoosin avulla voimme muuttaa myös sisäistä puhettamme myönteiseksi ja kannustavaksi.

Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi ja mihin kaipaat apua, niin sovitaan aika. kaisa@leijonansielu.fi. Vastaan normaalisti saman päivän aikana. Kynnystä avun pyytämiseen kannattaa pitää matalana. Tutkimusten mukaan olo muuttuu jo paremmaksi ja muutoksia alkaa tapahtumaan yhteydenoton ja ensimmäisen tapaamiskerran välillä. Kuuntelen intuitiviisesti, en neuvo enkä analysoi ongelmaa. Tila on sinun.

Toimipisteeni sijaitsee keskustassa. Otan vastaan kahdessa eri osoitteessa: Tuomisen kivimuurissa Sukkavartaankatu 8 c (Tuomiokirkon takana)  sekä ravintola 2H+ K talossa, Aleksanterinkadulla

 

Hypnoosi, Tampere, Hypnoterapia, ratkaisukeskeinen lyhytterapia ilman lähetettä

Mitä hypnoterapiavastaanotollani tapahtuu?

Kun saavut vastaanotolle, ohjaan sinun ensiksi istumaan mukavalle tuolille, jossa pääset kertomaan odotuksistasi ja tavoitteistasi. Alkukeskustelu kestää tavallisesti 30-60 minuuttia, jonka aikana tavoitteet kirkastuvat ja löydämme yhdessä sinulle oleellisia suggestioita hypnoosin tueksi ja sen, mikä asiassa on tärkeintä, oleellisinta ja merkittävää juuri nyt.

Tapani työskennellä on ratkaisukeskeinen eli teen näkyväksi voimavarojasi, resurssejasi ja vahvuuksiasi. Ongelmat saavat tulla näkyviksi ja asioita voidaan tarvittaessa käsitellä hyvinkin syvällä tasolla. Alkukeskustelun jälkeen pääset rentoutumaan mukavasti samassa tuolissa. Yleensä jokainen rentoutuu mielellään. Hypnoosi on turvallista, et menetä omia oikeuksiasi ja olet samanaikaisesti tietoinen ja toisaalta näet asiat eri perspektiivistä. Hypnoositilassa aukeaa aina jotain uutta alkukeskustelun tueksi. Kyvystäsi mennä hypnoosiin sinun ei kannata olla huolissasi. Kevyempikin transsi riittää usein merkittäviin muutoksiin, oivalluksiin ja parantumiseen. Milton H. Erikson, hypnoosin oppi-isä sanoi, että ainoa mitä asiakkaan tarvitsee osata tehdä on hengittää. Hypnoosi on luonnollinen tila. Siinä tulemme lähemmäksi aitoa itseämme, halujamme, tarpeitamme ja näemmä asiat “oikein”, Olemme ns. “alkuperäisillä asetuksillamme”.

hypnoosi, mentaalivalmennus, Tampere, Terapia

Ilo, rauha ja vapaus ovat luonnollisia olotilojamme. Hypnoosi vie meitä lähemmäksi sisäistä viisauttamme.

Perinteinen käsitys hypnoosista on sellainen,  missä asiakas vaivutetaan transsiin ja hypnoosintekijä antaa suggestioita. Joillain tämä toimii hyvin, mutta osalla ei. Tekemäni hypnoosi on vuorovaikutuksellista, saatan vaihtaa muutamia sanoja kanssasi, joka yleensä syventää asioiden merkitystä. Usein asiakkaalla on toive tai ajatus mitä hän haluaa hypnoosissa tapahtuvan. Alitajuinen mielemme on siitä jännä, että se tietää juuri oikeat asiat mihin mennä, mitä käsitellä juuri nyt.

Näen vahvasti, että hypnoosissa tapahtuu juuri se mitä siinä tapahtuu, se ikään kuin menee, sinne minne se menee. Ja kaikki se tapahtuu sinun parhaaksesi, sinun hyvinvointisi ja onnellisuutesi tueksi. Mielestäni on tärkeää, että annamme elämän älykkyyden hoitaa asioita ja irrotamme omasta kontrollistamme. Tietoinen mielemme, päivätajuntamme on se, joka hallitsee ja luulee tietävänsä mikä on parhaaksemme. Hypnoosissa työskentely tapahtuu enemmän alitajunnassa, luovassa mielenosassamme. Se on se jo tietää. Jos haluamme muutosta elämäämme, tarvitsemme alitajunnan tukemaan muutosta. Alitajunta voittaa aina lopulta tietoisen mielen 6-0. Saatamme ihmetellä kun vuodesta toiseen taistelemme samojen ongelmien kanssa eikä hyvistä yrityksistämme huolimatta mitään muutosta tapahdu.

Hypnoosin vaikutus oikeastaan tulee näkyväksi kun  lähdet vastaanotolla. Asiat löytävät syy- yhteyksiä ja merkityksiä ja oivalluksia tapahtuu tulevina päivinä ja yöllä nukkuessamme.  Hypnoosia voi  käyttää myös säännöllisesti hyvinvointia lisäävänä tukena, ilman erityisiä ongelmia.

 

Ihmiset eivät tule terapiaan menneisyytensä vuoksi, jota he eivät voi muuttaa, vaan siksi, että he ovat jollain tavalla tyytymättömiä nykyhetkeen ja haluavat paremman tulevaisuuden – Milton H Erickson

*Hypnoosi, sisältää kattavan alkuhaastattelun, kuuntelun, terapia-osuuden. ja hypnoosin 75 eu (1.5-2h).

Kerro lyhyesti mihin kaipaat apua ja mistä arvelet olevan sinulle eniten hyötyä.  Varaa aika: kaisa@leijonansielu.fi

“Mielikuvituksen kehittämät ongelmat ratkeavat usein parhaiten mielikuvituksen keinoin”

Monet saavat jo yhdestä käyntikerrasta halutun avun ongelmaansa ja uusia näkökulmia. Suosittelen kuitenkin useampaa käyntikertaa prosessin aikaansaamiseksi. Sopivan käyntivälin määrität itse. Viitekehykseni terapiaan ja hypnoosiin on ratkaisukeskeinen, vaikka käytän menetelmiä muistakin terapiamuodoista. Minulle ratkaisukeskeskeisyys merkitsee sitä, että huomio on aina voimavaroissa. Menneitä voimme katsoa, mutta pääpaino on nykyhetkessä. Kiinnitämme huomion pääosin ratkaisuihin, emme ongelmiin.  Menneet käsittelemättömät ongelmat ilmenevät tässä hetkessä, joten nykyhetken muuttaminen, saattaa hyvinkin riittää ja samalla menneisyyden haavat voivat saada hoitoa. Hypnoositilassa voi kulkea ajassa menneeseen ja tulevaan. Tässä voi tapahtua muutoksia, parannusta ja oivalluksia.

Kuvittele…

Kuvittele mitä olisi herätä uuteen aamuun ilman stressiä, ongelmia, pelkoja tai riippuvuuksia. Kuvittele miltä se tuntuisi miten monin tavoin se vaikuttaisi elämäsi osa-alueisiin, läheisiin ihmissuhteisiisi?

Sinussa on jo kaikki tarvittavat voimavarat. Autan sinua kuulemaan itseäsi!

*Ratkaisukeskeinen terapia 60 eu/ h.

Maksu käteisellä, pankkikortilla tai laskulla (+ 5 eu:n laskutuslisä, maksuaika 14 vrk)

Sinä asiakkaana olet elämäsi asiantuntija ja tarvittavat voimavarat ja resurssit ovat jo itsessäsi. Terapeuttina tehtäväni on ennekaikkea kuulla ja kuunnella mikä on sinulle kaikista tärkeintä, merkityksellisintä, tavoiteltavaa tai kannustavaa juuri nyt.

Asiakaspalautteita:

“Kiitos Kaisa❤?. Keskusteluista kanssasi on ollut yllättävä ja ihana apu. Tällaista toivoin ja kiitos sinulle että kuuntelit ja herätit ajatuksia”

” Kiitos tuhannesti kun olet minua auttanut. Terapiakäynnit ovat tehneet minulle niin hyvää ja silmäni elämää kohtaan ovat avautuneet<3″

” Tämä oli ensimmäinen kerta kun hain apua mistään ja sen jälkeen KAIKKI elämässäni lähti menemään parempaan suuntaan”

” Tapaamisen jälkeen olo on virkeämpi ja toiveikkaampi”

“Eilisen hypnoosin jälkeen oloni on toiveikkaampi ja valoisampi. Koin valtavaa kiitollisuudentunnetta elämääni kohtaan”

“Kanssasi oli niin kiva jutella, että nyt on jopa ikävä niitä hetkiä”

 

Tässä lyhyt kuvaus itsestäni terapeuttina, mentaalivalmentajana ja hypnoterapeuttina:

Koulutus:

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, Helsingin Psykoterapia- instituutti 2017

Rentoutumisvalmentaja, Suomen hypnoosiliitto 2018

Hypnoosivalmentaja, Suomen hypnoosiliitto 12/2018

Mentaalivalmentaja, SHL 2018

Muita koulutuksiani:  traumatukihenkilökoulutus, lapset puheeksi- menetelmäkoulutus, lasten- ja nuorten erityisohjaaja, hallintotieteiden maisteri, ohjausmenetelmät koulutus, paljon muita henkilökohtaiseen kasvuun, henkisyyteen ja ihmisyyteen liittyviä kursseja ja pidempiä koulutuksia.

Työssäni mentaalivalmentajana, lyhytterapeuttina ja hypnoosivalmentajana saan kohdata, olla aidosti läsnä ja vuorovaikutuksessa. Parhaimmillaan hyvässä kohtaamisessa tapahtuu jotain mikä auttaa meitä eheytymään ja jopa kadottamaan menneisyyden haavoja ravisuttavallakin tavalla.

Pidän hyvien kohtaamisten lisäksi luonnosta, liikunnasta, joogasta, lukemisesta sekä kauniista asioista. Minua kiinnostavat ajatukset, tunteet, uskomukset ja erityisesti se miten valtava voima mielellämme on. Työssäni terapeuttina olen kuunteleva, intuitiivinen, mutta toisaalta myös konkreettinen ja haluan  tuoda näkyväksi sinun, asiakkaani voimavaroja, resursseja, tavoitteita ja unelmia. Minulla ei ole vastauksia, mutta usein miten onnistun kysymään  hyviä kysymyksiä. Toisinaan pelkkä arvostava kuuntelu on parasta.  Uskomme siihen tai emme- vastaukset ovat meissä itsessämme. Jokaisessa hetkessä ja elämäntilanteissa.

Koen tärkeimpänä tehtävänäni hypnoosivalmentajana tai terapeuttina nähdä toisessa ihmisessä olevat voimavarat, mahdollisuudet ja kaikki hyvä. Elämän kipinä on aina läsnä,  tuntuipa juuri nyt miltä hyvänsä. Tämän kipinän sytyttäminen ja ylläpitäminen on terapian ydin. Yksikin kohtaaminen, terapiaistunto tai valmennus voi olla merkittävä ja eheyttävä.

Tärkeintä terapeuttisessa työssäni on  myötätunto, arvostus, kunnioitus, hyväksyntä, rajat, tasa-arvo, aitous, yhteys, rakkaus, ilo, vapaus, luottamus, luovuus, muutos, hyvyys. Elämä todellakin kantaa!

Ota yhteyttä! Tutkitusti asiat alkavat muuttumaan parempaan suuntaan jo ajanvarauksen jälkeen!

kaisa@leijonansielu.fi

Odotan ilolla tapaamistamme.

Lämmöllä: Kaisa

 

 

Hypnoosi, Tampere, hypnoterapia

 

PELOT JA FOBIAT

 

Hypnoosi/ suggestoterapia on hyvä ja tehokas työväline pelkojen voittamisessa ja niiden hallintaan saamisessa. Hypnoosityöskentelyn ideana on työstää ja muuttaa kauhumielikuvia. Pelko on usein opittu asia, kuten myös rohkeus, rentous ja luottamus. Perusperiaatteena on, että jos mielesi on kyennyt kehittämään fobia, on se myös kykeneväinen oppimaan siitä pois.  Hypnoosissa harjoitellaan ja totutellaan kohtaamaan pelon kohdetta rohkeana ja luottavaisena.

hypnoosi, tampere

 

 

 

Tule sellaisena kuin olet!

 

varaa aikasi täältä:

kaisa@leijonansielu.fi


 

hypnoosi, hypnoterapia, terapia, ratkaisukeskeinen, lyhytterapia, Tampere

 

 

 

 

Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lyhytterapia (Kaisa)

Tarvitsetko kuuntelijaa, jolle voit aidosti ja luottamuksellisesti kertoa huolistasi? Voit olla juuri sellainen kuin olet (pelokas, haavoittuva, avoin, epävarma, tietämätön, sanaton jne..)

Tutkimusten mukaan ongelma alkaa helpottamaan jo ajan varaamisen jälkeen. Avun hakemisen kynnystä kannattaa pitää matalana. Pienellä asialla on yleensä suuri merkitys

 Olet sydämellisesti tervetullut!

“Ei ole olemassa ongelmaa, johon ei löytyisi ratkaisua”

 

Tampere, Aleksanterinkatu 33. Tule keskustelemaan mieltäsi painavista asioista ilman lähetettä. Kuuntelen luottamuksella sinua kunnioittaen. Tarvittaessa esitän tarvittavia ratkaisukeskeisiä kysymyksiä, kuuntelen ja autan omaa sisäistä viisauttasi löytämään oikeat keinot ja ratkaisut päästäksesi tavoitteisiisi. Tule rohkeasti sellaisena kuin olet. 

 

“Kiinnitä huomio ratkaisuihin- älä ongelmaan”

 

Jo omien ajatusten ja mielessä pyörivien asioiden puhuminen ja päivänvaloon saattaminen puhdistaa ja auttaa parantamaan mieltä. Ratkaisukeskeiset työtavat ovat tutkitusti tehokkaita ja usein asiakas saa tarvittavan apua jo yhdestä käyntikerrasta. 

 

Ratkaisukeskeinen työskentelytapa perustuu ihmisen omaan sisäiseen viisauteen, joka tulee ohjatusti ja oikeiden kysymysten avulla tehokkaasti esille. Työskentelytapa on innostavaa, voimaa antavaa, selkeätä ja se auttaa asiakasta keskittymään hänen kannaltaan olennaisiin asioihin.

 

HINNAT: 1h/ 60 eu/ asiakas

Ota yhteys ja tule sellaisena kuin olet!

kaisa@leijonansielu.fi

 

 

Kenelle ratkaisukeskeinen lyhytterapia sopii?

 

Ratkaisukeskeinen terapia sopii moniin erilaisiin tilanteisiin ja kaiken ikäisille. Yleisiä terapiassa käsiteltäviä asioita ovat masennus, uupumus, traumat, ahdistus, riippuvuudet, pelot, ihmissuhdeongelmat. Lyhytterapia sopii myös yllättävien muutosten käsittelyyn, tueksi uuden suunnan etsimisessä. Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa on käytetty hyvin tuloksin niin yksilö- kuin  pariterapiassa, perhetyössä, päihdeongelmien hoidossa, trauma- ja kriisiterapiassa ja lasten- ja nuorten ongelmien ratkaisuissa.

 

Mitä ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa tehdään?

 

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on asiakasta kunnioittava, yhteistyöhakuinen ja asiakaskeskeinen tapa auttaa ihmisiä tekemään muutoksia elämässään. Väsyneenä ja vaikeissa elämäntilanteissa omat kykymme usein unohtuvat, mutta ammattilaisen esittämien kysymysten avulla omia voimavaroja pystytään herättämään ja hyödyntämään. Tapaamisissa terapeutti vie keskustelua eteenpäin kysymyksillä, joilla muun muassa selvitetään asiakkaan omaa kyvykkyyttä ratkaista ongelmia ja avataan uusia näkökulmia tilanteisiin. Kun asiakkaalle sopivat keinot ovat löytyneet, lähdetään ratkaisukeinoja viemään suoraan käytäntöön.

 

Terapiassa kiinnitetään erityisesti huomiota siihen minkälaiset toimintatavat ovat auttaneet ja mikä puolestaan ei toimi.  Vahvistamalla toimivia toimintatapoja, kyvykkyyttä ja onnistumisia, tavoitteita voidaan saavuttaa hyvinkin nopeasti. Työskentely alkaa aina niistä asioista, jotka ovat juuri kyseiselle asiakkaalle merkityksellisiä ja tärkeitä.Työskentelyilmapiiri on aina rakentavaa ja rohkaisevaa. Lyhytterapiassa käydään yleensä 1-10 kertaa – nimi juontaa siis lyhyestä hoitosuhteesta. Tapaamiskerrat määräytyvät kuitenkin aina asiakkaan tarpeen mukaan eli myös pidemmät hoitosuhteet ovat mahdollisia. Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa pidetään hyvin käytännönläheisenä, taloudellisena ja tasavertaisena terapiamuotona.

 

Mielenkiintoinen artikkeli ratkaisukeskeisen lyhytterapian tuloksista mm. täällä: http://juhakemppinen.fi/index.php?id=0t2yczosc39zpf

 

 

Kaisa Nurmi HTM, Lasten- ja nuorten erityisohjaaja, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, kriisi- tukihenkilö. Rentoutumisvalmentaja- opiskelija. yhteydenotot kaisa@leijonansielu.fi

 

 

Itseapuopas mielenmyllerrykseen. Olen kirjoittanut tehtäväpohjaisen kirjan, joka on tarkoitettu omaksi syväksi sisäiseksi matkaksi. Kirja auttaa löytämään vastauksia kysymyksiin: Kuka minä todella olen? Mikä minulle tuottaa iloa? Mitä minut on luotu tekemään? Miten olla läsnä omassa elämässä ja alkaa kukoistamaan? Miten keskittyä ratkaisuihin ongelmien sijaan? Ja miten ottaa konkreettisia askeleita kohti omia tavoitteita.