Äidin salainen päiväkirja. Päiväkirja sulkeutunut. Tulossa uusi kevät-17!

Sinä pienten lasten ihana äiti. Sydämestäni toivotan sinut tervetulleeksi mukaani ainutlaatuiselle kolmen viikon mittaiselle ”Äidin salainen päiväkirja” -kurssille. Kurssille, joka on syntynyt aidosta tarpeesta.

Uskaltaudu rohkeasti murentamaan pala palalta omaa lukkoasi salaisena pidetystä päiväkirjastasi ja opi hyväksymään todelliset tunteesi itseäsi sekä lastasi kohtaan. Voisitko jopa uskaltautua aukaisemaan päiväkirjasi sivuja muille vastaavassa tilanteessa eläville?

Tällä kolmen viikon mittaisella ainutlaatuisella kurssilla käsittelet tukahdutettuja tunteita, kiellettyjä ajatuksia, stressiä, väsymystä, aikatauluja, mielen temppuiluja, aggressiota, menneisyyden haavoja sekä syyllistämistä ja syyllisyyttä.  Tunnetko, ettet voi jakaa tämänkaltaisia asioita edes kumppanisi tai läheisten äiti ystäviesi kanssa?

Omaa päiväkirjaa tehdessäsi opit aidosti työskentelemään vahvojen tunteidesi kanssa ja huomaat tosielämään perustuvien esimerkkien valossa, kuinka samankaltaisten raskaiden asioiden parissa useat meistä äideistä kamppailevat.  Anna siis itsellesi lupa olla ja elää, vaikka oletkin äiti. Älä kätke liiaksi itseäsi ja moninaisia ajatuksiasi lastesi taakse, sillä sinulla on oikeus todellisiin tunteisiin ja onnelliseen elämään! Halutessasi voit jakaa ajatuksiasi kurssin keskustelufoorumilla muiden äitien kanssa.

Kurssin voit suorittaa omaan tahtiisi, oman aikataulusi mukaan.

KURSSI ON LAHJA SINULLE, MUTTA ENNEN KAIKKEA PERHEELLESI!

 

 

 

 

Salainen päiväkirja -kurssi on rakennettu juuri sinulle ÄITI. Kurssi on käytännönläheinen, voimaa antava sekä innostava kokonaisuus, jossa saat kohdata rehellisesti ja häpeilemättä omaa ydintäsi. On täysin selvää että arjen pyörityksen, kiireen, unettomien öiden, työstressin tai vaikkapa useita viikkoja kestäneen herkuttelukauden jälkeen saatamme havahtua kysymään itseltämme: Kuka oikeasti olenkaan? Mitä haluan elämältä? Miksi käyttäydyn niin impulsiivisesti? Miksen osaa olla enää kärsivällinen äiti ja tasapainoinen vanhempi lapselleni? Miksi pinnani palaa niin nopeasti? Koska minusta on tullut näin yksinäinen ja erakkoluonteinen? Mihin kadotin itsetuntoni?

Kurssi ja sen keskeiset teemat ovat syntyneet tarpeista, joita olen kohdannut työskennellessäni erilaisten lapsiperheiden parissa. Erityisesti liiallinen syyllisyydentunne, itsetunnon heikkous tai sen kadottaminen, väsymys ja impulsiivisuus voivat johtaa monella äidillä voimavarojen totaaliseen heikkenemiseen ja sitä kautta taas entistä isompiin ongelmakohtiin elämässä. Vaikket kokisi kaikkia kurssin teemoja täysin omiksesi ja tämänhetkiseen elämääsi sopiviksi, olet silti sydämellisesti tervetullut mukaan! Kukapa äiti ei haluaisi pysähtyä rauhassa omien tuntemuksiensa äärelle ja oppia todellista myötätuntoa itseänsä kohtaan?

Kurssin tarkoitus ei ole muokata sinusta täydellistä äitiä, sillä silloin emme olisi enää rehellisellä polulla. Kurssin tarkoitus ei ole myöskään puhaltaa vastatuulta kasvoihisi, mutta kasvaaksemme äiteinä tarvitsemme pienissä määrin sitäkin. Kurssin tarkoitus on auttaa sinua kohtaamaan aidosti itsesi ja oma sydämesi, jotta voisit elää oikeasti onnellista elämää naisena ja äitinä.

Pidäthän äiti itsestäsi hyvää huolta? Se on suuri rakkaudenosoitus, jonka voit lapsillesi antaa!

Ethän anna oman leijonaemosi piiloutua? Ethän koskaan jätä itseäsi ja todellisia tunteitasi lastesi taakse? Tiedäthän senkin, että itsensä tunteva, itseään terveesti rakastava ja virheistä oppiva äiti on parasta mitä lapsesi voi saada? Älä hukkaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta, joka voi jopa viitoittaa paremman suunnan elämässäsi ja hektisessä lapsiperhearjessa.

Tule rohkeasti täydentämään oman päiväkirjasi sivuja, joita työstät vain itseäsi varten. Kokemuksesi voit halutessasi jakaa muiden kurssilaisten kanssa.