Ilo on valinta- verkkokurssi, tulossa

Tämän verkkokurssin aloitus siirtyy. Kiitos kiinnostuksestanne ja kyseilyistä kurssia kohtaan. Luomme uutta ja informoimme täällä heti kun uusia palvelujamme on saatavilla. Kiitos kärsivällisyydestä!

VALITSE ILO! Verkkovalmennus tulossa. Ilo kuuluu meille kaikille. Ne meistä, jotka osaavat valita sen, ovat sangen onnekkaita. Me muutkin voimme oppia valitsemaan ja juurruttamaan ilon pysyväksi osaksi elämäämme. Lähde matkalle iloon! Koska siitä sinut on oikeasti tehty!

 

Haluatko kuulla salaisuuden? Tai ei se mikään salaisuus ole! Tämä on ihan tosiasia, jonka yhä useampi ihminen on saanut huomata matkallaan iloon- Elämän ei tarvitse olla vaikeaa! Sen ei tarvitse olla yhtä hampaiden kiristystä ja selviytymistä ajanjaksosta toiseen. Tämä ehkä kuulostaa loukkaavalta ja turhan suorasanaiselta, mutta pelkäänpä pahoin, että pahin vastustajasi seisoo peilin edessä! Tai oikeastaan sinun mielesi vie sinua ihan 6-0! Valmennuksen avulla opit valitsemaan ilon. Ilo on oikeasti valinta. Aivan kuten myös pahoinvointi, stressi tai kiire. Sinun tehtävänäsi juurruttaa ja valita aina ilo (pelon ja väärän mielen osan sijaan!)

Tarjoan sinulle tässä verkkovalmennuksessa mahdollisuuden kääntyä sisäänpäin tutkiskelemaan itseäsi. Harjoituksissa on hyödynnetty mm. ratkaisukeskeisen lyhytterapian, positiivisen psykologian, NLP:n sekä monien muiden lähestymistapojen hyväksi havaittuja menetelmiä.Harjoituksia saat tehdä ihan omassa rauhassasi itseksesi, mutta ne tarjoavat myös mahdollisuuden tukeen ja vuorovaikutukseen muiden, ilon etsijöiden kanssa.

Jos olet valmis muutamaan mieltäsi ja laajentamaan omaa näkökulmaasi, tämä ILO- valmennus on juuri sinua varten. Tämän valmennuksen tehtävät ja harjoitukset ovat täysin eri kuin LEIJONANVOIMA- kirjassani. Harjoitukset ja menetelmät tukevat hyvin toisiaan, mutta kumpikaan ei vaadi toistansa löytääksesi ilon!

Ratkaisukeskeisyys on poikkeuksellisen valoisa terapeuttinen menetelmä. Siinä ei kaivella vikoja, menneisyyttä eikä niitä asioita, jotka eivät ole toimineet elämässä. Ratkaisukeskeisyydessä katsotaan suoraan iloon ja keskitytään menneisyyden sijasta nykyhetkeen ja kaikkeen hyvään. Kaikkeen siihen mikä jo toimii? Kuulostaa varmaan liian helpolta ja pikaliimamenetelmältä? Ehkä, mutta kun tämä toimii… Ratkaisukeskeisyydessä on kerätty menetelmiä joiden on vain nähty toimivan! Tätä voisi jopa kutsua maalaisjärjeksi ja käytännön terapiaksi.

Olen yhdistänyt tässä kurssissa ratkaisukeskeisyyteen myös muita henkisiä ja filosofisia tapoja löytää elämän ilo, vapaus ja onni. Nämä menetelmät lisäävät terveyttäsi, hyvinvointiasi, parantavat ihmissuhteitasi ja auttavat sinua löytämään tasapainoa ja elämäniloa!

Lähde siis mukaan! Tämän 3 viikon valmennuksen hinta on 39 euroa. Valmennus sisältää inspiroivia videoita, vertaistukea henkilökohtaisia harjoituksia, haasteita ja tehtäviä. Lähde mukaan keventämään reppuasi ja saamaan hymy pysyväksi vieraaksi huulillesi! Valinta on sinun.

Suosittelen hankkimaan tätä kurssia varten oman ILOvihon tai ILOpäiväkirjan johon teet harjoituksia. Voit toki myös kirjoittaa ILOtehtäviä koneelle ja tallentaa tuotoksesi vaikka salasanojen taakse pilvipalveluihin.

Rakkaudella;

Kaisa