TARVITSETKO APUA?

hypnoosi terapeutti tampere

Hypnoosi, Tampere.

Hei! Onko sinulla ongelma jonka kanssa kamppailet tai oletko jumissa? Älä suotta tuskastele yksin. Minä autan sinua pääsemään eteenpäin.

Lyhytterapiaa tai hypnoosiohjausta Tampereella. Myös koululaisille ja opiskelijoille.

Joskus yksikin kertakäynti tuo tarvittavan avun. Tule rohkeasti juuri sellaisena kuin olet. Tampereella, Sukkavartaankatu 8 c.

 

Hinnat:

Hypnoosiohjaus/ mentaalivalmennus 90 eu/ 1.5 h

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia tai kriisiapu 75 eu/ 60 min

Voimavarakeskeinen, energisoiva rentoutumishoito 75 eu/ 60 min. Ohjattua ja kohdistettua kehon ja mielen rentoutusta. Tukena esim. uupumiseen, stressiin tai paranemisprosessiin.

 

 HYPNOOSI on luontainen tila. Hypnoosissa et menetä itsesi hallintaa tai kontrollia. Terapeuttinen hypnoosi on turvallista ja voimaannuttavaa.

Hypnoositilassa katsomme arjen asioitamme ikään kuin etäältä. Viisas alitajuntamme työstää asioita hieman eri tasolla kuin perinteisessä terapiassa tai pelkästään keskustellen. Tietoinen, ajatteleva, asioita analysoiva mielemme siirtyy tarkkailijan asemaan ja asiat saattavat näyttäytyä uudessa valossa, uudella tavalla.

Tavallisia asioita, joihin ihmiset hakevat kauttani apua ovat erilaiset elämänmuutostilanteet (parisuhteen päättyminen, läheisen kuolema), työhuolet, uupumus, neuroosit, pakko- oireet,  pelot, fobiat, elämän tarkoituksettomuuden tunne, kuolemanpelko, itseluottamuksen puute, sairaudet, tunnelukot, mustasukkaisuus, arvottomuuden tunne, paniikkihäiriöt  ja ahdistuneisuus.

Hypnoosi auttaa myös  syventämään omaa itsetuntemusta turvallisesti ja miellyttävästi. Tämä lisää itsevarmuutta ja luottamusta.

Hypnoosiohjaus myös tasapainottaa mieltä ja palauttaa läsnäolon tilaan.

Rauhaliisessa mielessä on helpompi tehdä päätöksiä tai hyväksyä epävarmuuden/ epätietoisuuden tunnetta.

Hypnoosia ja mentaalivalmennusta voidaan käyttää menestyksekkäästi myös sparraukseen tärkeisiin elämäntilanteisiin, kuten opintoihin, esiintymistilanteisiin, kilpailutilanteisiin, työhaastatteluihin, urheiluun jne. Hypnoosin avulla voimme muuttaa sisäistä puhettamme myönteiseksi ja kannustavaksi. Tulemme lähemmäksi voimavarojamme ja kykyjämme. Saamme omat parhaat puolemme esiin myönteisellä ja aidolla tavalla.

Hyvin ja eettisesti toteutettu, ammattilaisen tekemä hypnoosiohjaus sopii myös muun terapian tueksi.

Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi ja mihin kaipaat apua, niin sovitaan aika. kaisa@leijonansielu.fi. Valitettavasti en aina pysty vastaamaan heti.

Kynnystä avun pyytämiseen kannattaa pitää matalana. Tutkimusten mukaan olo muuttuu jo paremmaksi ja muutoksia alkaa tapahtumaan yhteydenoton ja ensimmäisen tapaamiskerran välillä. Kuuntelen sinua, en neuvo enkä analysoi ongelmaa. Tila on sinun. Lähestymistapani hypnoosiin on ratkaisukeskeinen eli tiedän sinussa olevan kaikki resurssit ja voimavarat tarvittavaan muutoseen.

Toimipisteeni sijaitsee keskustassa.  Tuomisen kivimuurissa Sukkavartaankatu 8 c (Tuomiokirkon takana)

 

 

Hypnoosi, Tampere, Hypnoterapia, ratkaisukeskeinen lyhytterapia ilman lähetettä

Hypnoosista lisää allaolevasta dokumentista. Dokumentissa oleva Lotta kertoo hienosta parantumismatkastaan. (Jaettu asiakkaan luvalla)

https://areena.yle.fi/1-50270058

Mitä hypnoterapiavastaanotollani tapahtuu?

Kun saavut vastaanotolle, ohjaan sinun ensiksi istumaan mukavalle tuolille, jossa pääset kertomaan asiastasi, tilanteestasi, odotuksistasi ja tavoitteistasi. Alkukeskustelu kestää tavallisesti 30-60 minuuttia.  Sinun ei ole tarpeen valmistella tavoitettasi etukäteen yksityiskohtaisesti. Yleensä oikea asia tulee puheeksi ja toisinaan ongelma ja tavoite muuttuvat tapaamisen aikana. En oleta sinun kertovan kaikkea itsestäsi, Kerrot sen verran kun olet halukas kertomaan. Tavoitteet hypnoosin ja terapian suhteen määrittelet sinä.

Hypnoositila on olemassa meissä kaikissa ja itse asiassa käymme tässä tilassa useita kertoja päivän aikana. Hypnoosi on siis hyvin normaali ja miellyttävä työskentelytila.

Tapani työskennellä on ratkaisukeskeinen eli teen näkyväksi voimavarojasi, resurssejasi ja vahvuuksiasi. Ongelmat saavat tulla näkyviksi ja asioita voidaan tarvittaessa käsitellä hyvinkin syvällä tasolla. Alkukeskustelun jälkeen pääset rentoutumaan mukavasti samassa tuolissa. Yleensä jokainen rentoutuu mielellään.

 

Hypnoosi on turvallista, et menetä omia oikeuksiasi ja olet samanaikaisesti tietoinen ja toisaalta näet asiat eri perspektiivistä. Hypnoositilassa aukeaa aina jotain uutta alkukeskustelun tueksi. Kyvystäsi mennä hypnoosiin sinun ei kannata olla huolissasi. Kevyempikin transsi riittää usein merkittäviin muutoksiin, oivalluksiin ja parantumiseen. Milton H. Erikson, hypnoosin oppi-isä sanoi, että ainoa mitä asiakkaan tarvitsee osata tehdä on hengittää. Hypnoosi on luonnollinen tila. Siinä tulemme lähemmäksi aitoa itseämme, halujamme, tarpeitamme ja näemmä asiat “oikein”, Olemme ns. “alkuperäisillä asetuksillamme”, alkuperäisviisautemme lähteillä.

Hypnoosi on miellyttävä, luontainen, rentouttava ja toisinaan hyvinkin paljon asioita kirkastava tila. Viisas alitajuntasi työskentelee kanssasi hyvinvointiasi edeltävällä tavalla ja työstää asioita myös pitkään hypnoositapaamisen jälkeen.

Hypnoosia voi  käyttää myös säännöllisesti hyvinvointia lisäävänä tukena, ilman erityisiä ongelmia.

Hoitoajat:

Tavallisen, esim. terapiakäynnin kesto on yleensä 45 minuuttia. Kokemukseni on osoittanut, että asiakkaat kokevat tämän usein lyhyeksi ja monelle saattaa tulla tunne, ettei päästy vielä asiaan. Tämän vuoksi hypnoosikäynnille varaan aikaa 90 minuuttia. Etenkin ensimmäisellä käynnillä käynnille kannattaa varata aikaa vähän reilumminkin.  Kiireetön ilmapiiri takaa kuulluksi tulemisen ja myös hypnoosi saa edetä rauhassa omaan tahtiinsa.  Tarjoamaani hypnoosiohjaukseen kuuluu  positiivinen, tulevaisuus-  ja ratkaisukeskeinen ote. Pitkä käynti vastaa useampaa perinteistä terapiakäyntiä ja tämän vuoksi hypnoosin jälkivaikutukset ja “prosessointi” kestää viikkoja, jopa kuukausia.

Sanotaan, etä hypnoosin (ja terapiankin) suurin vaikutus tapahtuu käyntikertojen välillä. Tämän vuoksi voi olla hyvä varata useampi käynti. Myös luottamussuhde terapeutin välille kehittyy vähitellen ja luottamus lisää terapian vaikutusta. Voit varata uuden käyntikerran myös hypnoosiohjauksen jälkeen tai kun olet itse kuulostellut hypnoosin vaikutuksia ja huomaat hyötyneesi käynnistä. Usein hypnoosissa koetut asiat muistetaan (toisinaan pelkästään alitajunnan tasolla) todella pitkään ja näin ne työstävät itseään omalla tavallaan jopa vuosia. Voin toimia rinnallakulkijanasi pidempäänki niin halutessasi, käyntimäärille ei ole ylärajaa.

Hypnoosin jälkivaikutuksista:

Asiakkaiden kokemukset hypnoositilasta ovat hyvin erilaisia. Hypnoosi on kuitenkin hyvin luontainen tila meissä ja sen syvyys vaihtelee myös yhden istunnon aikana. Toiset ovat luontaisesti hypnoosiherkempiä kuin toiset. Toisaalta asiakas voi kokea ettei ollut minkäänlaisessa muuntuneessa tajunnantilassa, mutta saattaa yllättyä jälkikäteen miten hyötyikin käynnistä suhteessa ongelmaansa.

 

Toiset haluavat tulla kokeilemaan hypnoosia silkasta mielenkiinnosta ja odotukset siihen saattavat olla voimakkaat mm. tv- ohjelmien tai ns. “lavahypnoosin” kautta. Hypnoosissa ei ole kuitenkaan mitään “salattua” tai “pimeää” puolta. Antamani hypnoosi on eettistä, luonnollista ja hyvinvointia lisäävää. Toisinaan kuitenkin luonnollisessa hypnoositilassa saattaa kokea ja muistaa ihmeellisiäkin asioita! Itse muistan koulutuksen aikana erään hauskan kokemuksen kun teimme pariharjoitteita. Olin itse silloin vielä osin epäilevä hypnoosin suhteen. Välillä luulin mielikuvitukseni ja tietoisen mieleni kehittelevän näitä juttuja ja niinhän toisinaan käykin. Sekin voi olla hyvää mentaalista harjoitusta. Jostain kuitenkin pomppasi mieleeni kesken hypnoosiharjoituksen hassu hattu, joka minulla oli ollut 1-2 vuotiaana. Muistin sen aivan kirkkaasti ja se toi ihmeellisen tuulahduksen mieleeni lapsuudestani. En tiedä miksi tuo hattuasia jäi niin voimakkaasti mieleeni. Hatussa oli hassut korvat ja se tuntui niin elävältä. Ehkä juuri nuo sanat haluan liittää myös elämään ja hypnoosiin. Ilo ja elävyys! hypnoosissa ei ole aina kyse mistään vakavasta ja vaikeitakin asioita voidaan työstää menestyksekkäästi ilon kautta.

Hypnoosissa ihmisten luontainen herkkyys tulee esiin. Yhteiskunnassamme ei aina ole sijaa tälle.

Mikäli menneisyyden asioita käsitellään hypnoosissa, saattaa toisinaan mieleen nousta jälkikäteen myös “negatiivisia” tunteita. Toisinaan myös toisia ihmisiä kohtaan. Tämä voi olla hyvä ja tärkeä osa prosessia, sillä nuo tunteet ovat saattaneet kaiken aikaa olla olleet jo alitajunnassasi. Niiden pintaan ts. näkyväksi tuleminen ei tietenkään tunnu mukavalta. Mikäli nämä tunteen muuttuvat voimakkaiksi tai kestävät useamman päivän, niin kannattaa puhua asiasta jollekulle. On hyvä antaa tunteiden tuntua ja tulla läpi. Niistä on kuitenkin lupa myös päästää irti. Olisi tärkeää, että negatiiviseen tunnelastiin ei jäisi kiinni, vaan keskittyisi myös siihen mikä on hyvää. Esimerkiksi liikunta on hyvä keino päästä turhasta ajattelusta eroon ja saada asiat jäsentymään parempiin mittasuhteisiin. Muista, että samalla kun käsittelet vaikeita ongelmiasi- sinulla on lupa pitää itsestäsi oikein hyvää huolta.

 

Ihmiset eivät tule terapiaan menneisyytensä vuoksi, jota he eivät voi muuttaa, vaan siksi, että he ovat jollain tavalla tyytymättömiä nykyhetkeen ja haluavat paremman tulevaisuuden – Milton H Erickson

 *Hypnoosi, sisältää kattavan alkuhaastattelun, kuuntelun, terapia-osuuden. ja hypnoosin 90 eu (1.5 h)

Kerro lyhyesti mihin kaipaat apua hypnoosista ja ota yhteys:  kaisa@leijonansielu.fi.

“Mielikuvituksen kehittämät ongelmat ratkeavat usein parhaiten mielikuvituksen keinoin”

Monet saavat jo yhdestä käyntikerrasta halutun avun ongelmaansa ja uusia näkökulmia. Suosittelen kuitenkin useampaa käyntikertaa prosessin aikaansaamiseksi. Sopivan käyntivälin määrität itse. Viitekehykseni terapiaan ja hypnoosiin on ratkaisukeskeinen, vaikka käytän menetelmiä muistakin terapiamuodoista. Minulle ratkaisukeskeskeisyys merkitsee sitä, että huomio on aina voimavaroissa. Menneitä voimme katsoa, mutta pääpaino on nykyhetkessä. Kiinnitämme huomion pääosin ratkaisuihin, emme ongelmiin.  Menneet käsittelemättömät ongelmat ilmenevät tässä hetkessä, joten nykyhetken muuttaminen, saattaa hyvinkin riittää ja samalla menneisyyden haavat voivat saada hoitoa. Hypnoositilassa voi kulkea ajassa menneeseen ja tulevaan. Tässä voi tapahtua muutoksia, parannusta ja oivalluksia.

Kuvittele…

Kuvittele mitä olisi herätä uuteen aamuun ilman stressiä, ongelmia, pelkoja tai riippuvuuksia. Kuvittele miltä se tuntuisi miten monin tavoin se vaikuttaisi elämäsi osa-alueisiin, läheisiin ihmissuhteisiisi?

Sinussa on jo kaikki tarvittavat voimavarat. Autan sinua kuulemaan itseäsi!

*Ratkaisukeskeinen terapia 75 eu/ h.

Ota yhteys s-postilla kaisa@leijonansielu.fi ja kerro mihin kaipaat apua.  Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni.

Maksu käteisellä, pankkikortilla.

Sinä asiakkaana olet elämäsi asiantuntija ja tarvittavat voimavarat ja resurssit ovat jo itsessäsi. Terapeuttina tehtäväni on ennekaikkea kuulla ja kuunnella mikä on sinulle kaikista tärkeintä, merkityksellisintä, tavoiteltavaa tai kannustavaa juuri nyt.

Asiakaspalautteita:

“Olen kiitollinen sinulle ja itselleni tästä ja siitä jostain mitä tässä tapahtui”

“Kiitos Kaisa❤?. Keskusteluista kanssasi on ollut yllättävä ja ihana apu. Tällaista toivoin ja kiitos sinulle että kuuntelit ja herätit ajatuksia”

” Kiitos tuhannesti kun olet minua auttanut. Terapiakäynnit ovat tehneet minulle niin hyvää ja silmäni elämää kohtaan ovat avautuneet<3″

” Tämä oli ensimmäinen kerta kun hain apua mistään ja sen jälkeen KAIKKI elämässäni lähti menemään parempaan suuntaan”

” Tapaamisen jälkeen olo on virkeämpi ja toiveikkaampi”

“Eilisen hypnoosin jälkeen oloni on toiveikkaampi ja valoisampi. Koin valtavaa kiitollisuudentunnetta elämääni kohtaan”

“Kanssasi oli niin kiva jutella, että nyt on jopa ikävä niitä hetkiä”

“Jotain on tapahtunut. Se tapahtui heti ensimmäisen käynnin jälkeen ja vahvistuu joka tapaamisemme jälkeen”

Tässä lyhyt kuvaus itsestäni terapeuttina, mentaalivalmentajana ja hypnoterapeuttina:

Koulutus:

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, Helsingin Psykoterapia- instituutti 2017

Rentoutumisvalmentaja, Suomen hypnoosiliitto 2018

Hypnoosivalmentaja, Suomen hypnoosiliitto 12/2018

Mentaalivalmentaja, SHL 2018

NLP Practioner 2020

Muita koulutuksiani:  traumatukihenkilökoulutus, NLP- kursseja, lapset puheeksi- menetelmäkoulutus, lasten- ja nuorten erityisohjaaja, hallintotieteiden maisteri, ohjausmenetelmät koulutus, paljon muita henkilökohtaiseen kasvuun, henkisyyteen ja ihmisyyteen liittyviä kursseja mm. perhekonstellaatioon ja erilaisiin egon tiloihin liittyen.

Työssäni mentaalivalmentajana, lyhytterapeuttina ja hypnoosivalmentajana saan kohdata, olla aidosti läsnä ja vuorovaikutuksessa. Parhaimmillaan hyvässä kohtaamisessa tapahtuu jotain mikä auttaa meitä eheytymään ja jopa kadottamaan menneisyyden haavoja ravisuttavallakin tavalla.

Pidän hyvien kohtaamisten lisäksi luonnosta, liikunnasta, joogasta, avantouinnista,  lukemisesta sekä kauniista asioista. Minua kiinnostavat ajatukset, tunteet, uskomukset ja erityisesti se miten valtava voima mielellämme on. Työssäni terapeuttina olen kuunteleva, mutta toisaalta myös konkreettinen ja haluan  tuoda näkyväksi sinun, asiakkaani voimavaroja, resursseja, tavoitteita ja unelmia. Minulla ei ole vastauksia, mutta usein miten onnistun kysymään  hyviä kysymyksiä. Toisinaan pelkkä arvostava kuuntelu on parasta.  Uskomme siihen tai emme- vastaukset ovat meissä itsessämme. Jokaisessa hetkessä ja elämäntilanteissa.

Koen tärkeimpänä tehtävänäni hypnoosivalmentajana tai terapeuttina nähdä toisessa ihmisessä olevat voimavarat, mahdollisuudet ja kaikki hyvä. Elämän kipinä on aina läsnä,  tuntuipa juuri nyt miltä hyvänsä. Tämän kipinän sytyttäminen ja ylläpitäminen on terapian ydin. Yksikin kohtaaminen, terapiaistunto tai valmennus voi olla merkittävä ja eheyttävä.

Tärkeintä terapeuttisessa työssäni on  myötätunto, arvostus, kunnioitus, hyväksyntä, rajat, tasa-arvo, aitous, yhteys, rakkaus, ilo, vapaus, luottamus, luovuus, muutos, hyvyys. Elämä todellakin kantaa!

Ota yhteyttä! Tutkitusti asiat alkavat muuttumaan parempaan suuntaan jo ajanvarauksen jälkeen!

kaisa@leijonansielu.fi

Odotan ilolla tapaamistamme.

Lämmöllä: Kaisa

 

 

Hypnoosi, Tampere, hypnoterapia

 

PELOT JA FOBIAT

 

Hypnoosi/ suggestoterapia on hyvä ja tehokas työväline pelkojen voittamisessa ja niiden hallintaan saamisessa. Hypnoosityöskentelyn ideana on työstää ja muuttaa kauhumielikuvia. Pelko on usein opittu asia, kuten myös rohkeus, rentous ja luottamus. Perusperiaatteena on, että jos mielesi on kyennyt kehittämään fobia, on se myös kykeneväinen oppimaan siitä pois.  Hypnoosissa harjoitellaan ja totutellaan kohtaamaan pelon kohdetta rohkeana ja luottavaisena.

hypnoosi, tampere

 

 

 

Tule sellaisena kuin olet!

 

varaa aikasi täältä:

kaisa@leijonansielu.fi


 

hypnoosi, hypnoterapia, terapia, ratkaisukeskeinen, lyhytterapia, Tampere

 

 

 

 

Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lyhytterapia (Kaisa)

Tarvitsetko kuuntelijaa, jolle voit aidosti ja luottamuksellisesti kertoa huolistasi? Voit olla juuri sellainen kuin olet (pelokas, haavoittuva, avoin, epävarma, tietämätön, sanaton jne..)

Tutkimusten mukaan ongelma alkaa helpottamaan jo ajan varaamisen jälkeen. Avun hakemisen kynnystä kannattaa pitää matalana. Pienellä asialla on yleensä suuri merkitys

 Olet sydämellisesti tervetullut!

“Ei ole olemassa ongelmaa, johon ei löytyisi ratkaisua”

 

Tampere,  Sukkavartaankatu 8c.

Tule keskustelemaan mieltäsi painavista asioista ilman lähetettä. Kuuntelen luottamuksella sinua kunnioittaen. Tarvittaessa esitän tarvittavia ratkaisukeskeisiä kysymyksiä, kuuntelen ja autan omaa sisäistä viisauttasi löytämään oikeat keinot ja ratkaisut päästäksesi tavoitteisiisi. Tule rohkeasti sellaisena kuin olet.

“Kiinnitä huomio ratkaisuihin- älä ongelmaan”

 

Jo omien ajatusten ja mielessä pyörivien asioiden puhuminen ja päivänvaloon saattaminen puhdistaa ja auttaa kummasti parantamaan mieltä. Ratkaisukeskeiset työtavat ovat tutkitusti tehokkaita ja usein asiakas saa tarvittavan apua jo yhdestä käyntikerrasta. 

 

Ratkaisukeskeinen työskentelytapa perustuu ihmisen omaan sisäiseen viisauteen, joka tulee ohjatusti ja oikeiden kysymysten avulla tehokkaasti esille. Työskentelytapa on innostavaa, voimaa antavaa, selkeätä ja se auttaa asiakasta keskittymään hänen kannaltaan olennaisiin asioihin.

 

 

Käyntihinta lyhytterapiaan on 75 eu. Käyntivälin määritä itse. Sopiva aikaväli voi olla viikosta neljään viikkoon. Riippuen tilanteestasi. Mikäli tarpeesi on ns. “valmennuksellinen” ja kaipaat sparrausta tai tsemppiä tilanteeseesi, voi 3-4 viikkoa oli sopiva käyntiväli. Mikäli koet olevasi jonkinlaisessa kriisissä tai sinulla on esim. itsetuhoisia ajatuksia, suosittelen varaamaan heti ajat lyhyellä välillä. Lyhytterapiaa voi käyttää myös psykoterapian ohella täydentävänä terapiamuotona. Se ei korvaa pitkää psykoterpaiaa, mutta sen painopiste ja huomio on erilainen ja saattaa toimia hyvinkin voimakkaasti mm. mielialan kohottamiseen.

Ota yhteys ja tule sellaisena kuin olet!

kaisa@leijonansielu.fi

 

Kenelle ratkaisukeskeinen lyhytterapia sopii?

 

Ratkaisukeskeinen terapia sopii moniin erilaisiin tilanteisiin ja kaiken ikäisille. Yleisiä terapiassa käsiteltäviä asioita ovat masennus, uupumus, traumat, ahdistus, riippuvuudet, pelot, ihmissuhdeongelmat. Lyhytterapia sopii myös yllättävien muutosten käsittelyyn, tueksi uuden suunnan etsimisessä. Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa on käytetty hyvin tuloksin niin yksilö- kuin  pariterapiassa, perhetyössä, päihdeongelmien hoidossa, trauma- ja kriisiterapiassa ja lasten- ja nuorten ongelmien ratkaisuissa.

 

Mitä ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa tehdään?

 

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on asiakasta kunnioittava, yhteistyöhakuinen ja asiakaskeskeinen tapa auttaa ihmisiä tekemään muutoksia elämässään. Väsyneenä ja vaikeissa elämäntilanteissa omat kykymme usein unohtuvat, mutta ammattilaisen esittämien kysymysten avulla omia voimavaroja pystytään herättämään ja hyödyntämään. Tapaamisissa terapeutti vie keskustelua eteenpäin kysymyksillä, joilla muun muassa selvitetään asiakkaan omaa kyvykkyyttä ratkaista ongelmia ja avataan uusia näkökulmia tilanteisiin. Kun asiakkaalle sopivat keinot ovat löytyneet, lähdetään ratkaisukeinoja viemään suoraan käytäntöön.

 

Terapiassa kiinnitetään erityisesti huomiota siihen minkälaiset toimintatavat ovat auttaneet ja mikä puolestaan ei toimi.  Vahvistamalla toimivia toimintatapoja, kyvykkyyttä ja onnistumisia, tavoitteita voidaan saavuttaa hyvinkin nopeasti. Työskentely alkaa aina niistä asioista, jotka ovat juuri kyseiselle asiakkaalle merkityksellisiä ja tärkeitä.Työskentelyilmapiiri on aina rakentavaa ja rohkaisevaa. Lyhytterapiassa käydään yleensä 1-10 kertaa – nimi juontaa siis lyhyestä hoitosuhteesta. Tapaamiskerrat määräytyvät kuitenkin aina asiakkaan tarpeen mukaan eli myös pidemmät hoitosuhteet ovat mahdollisia. Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa pidetään hyvin käytännönläheisenä, taloudellisena ja tasavertaisena terapiamuotona.

 

Mielenkiintoinen artikkeli ratkaisukeskeisen lyhytterapian tuloksista mm. täällä: http://juhakemppinen.fi/index.php?id=0t2yczosc39zpf

 

 

Kaisa Nurmi Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, kriisi- tukihenkilö. Mentaalivalmentaja, SHY 2019. yhteydenotot kaisa@leijonansielu.fi

 

 

Itseapuopas mielenmyllerrykseen. Olen kirjoittanut tehtäväpohjaisen kirjan, joka on tarkoitettu omaksi syväksi sisäiseksi matkaksi. Kirja auttaa löytämään vastauksia kysymyksiin: Kuka minä todella olen? Mikä minulle tuottaa iloa? Mitä minut on luotu tekemään? Miten olla läsnä omassa elämässä ja alkaa kukoistamaan? Miten keskittyä ratkaisuihin ongelmien sijaan? Ja miten ottaa konkreettisia askeleita kohti omia tavoitteita.