Jihhuu!!! Vihdoinkin asiat konkretisoituvat. Tänään on hyvä päivä! Viimepäivät olen pyöritellyt tekstiäni työpöydälläni syvässä yksinäisyydessäni. Olen raapinut päätäni ja pohtinut miten ilmaista asioita selkeästi ja lyhyesti. Kustannustoimittaja on kyllä tarkka ja erittäin huomiokykyinen mies. En ole päässyt helpolla, mutta hyvä niin! Voi miten rikasta kieli voikaan olla. Ihailen entistä enemmän luovia ja hyviä kirjoittajia. Mikä kyky onkaan osata ilmaista itseänsä. Joku osaa kirjoittaa värikkäästi, toinen asiallisesti. Kolmas taas ei pidä kirjoittamisesta yhtään, mutta puhuu kuin Ruuneperi.

Entä sinä? Soitatko, neulotko, maalaatko, tanssitko vai miten ilmaiset itseäsi? Tyylillä ei ole väliä. Pääasia on, että elämä virtaa-  ei anneta asioiden patoutua ja tunteiden tukahtua.

Tänään sain ihanaa postia. Kirjan kansi on valmis! Ja se on mielestäni juuri sellainen kuin sen kuuluukin. No kuinkas muuten asiat voisivatkaan olla? Omasta mielestäni kansi on suorastaan täydellinen. Vai mitä sanot?  Miten kiitolliselta olo tuntuukaan juuri nyt. Aurinkokin porottaa täydeltä terältään tuoden lämpöä kevään upeimpaan päivään!

Nyt jään jännittyneenä odottelemaan asioiden etenemistä. Mietin milloin pääsen pitelemään ihan oikeata kirjaa käsissäni? Nyt kuitenkin uskon ensimmäisen kerran ihan oikeasti, että tämä kirja on todellakin tulossa eetteriin.  Minua huvittaa omat ajatukseni. Olen viimepäivinä tullut monesti ajatelleeksi, että jos olisin tiennyt kirjoittavani kirjaa, olisin kirjoittanut aivan eritavoin. Teksti olisi ollut värikkäämpää, parempaa, vertauskuvallisempaa, rikkaampaa jne.  Mutta hah! Onneksi en tiennyt, sillä silloin tuskin olisin päässyt alkua pidemmälle. Olen aina vain vakuuttuneempi siitä, että elämässä pitää kulkea ilon kautta. Turha päämäärien ja tulevaisuuden visiointi (tai pelkääminen) saattaa syödä tämän hetken iloa.

Kiitos, että olet mukana

Kaisa

 (Kirja julkaistaan syksyllä-17)