Rentoutumista ja hyvinvointia päiväänne? Sylin täydeltä hyvää oloa ja hemmottelua? Tai ehkä virikkeellinen mielikuvamatka tavoitteita kohti?

Rentoutuminen voi olla kuin tuore kevätpäivä kaamoksen keskellä. Voimme matkustaa kaukomaille ja luoda mielessämme unohtumattomia tunnelmia ja löytää uskomattomia yhteyksiä ja hetkiä mielemme piilevistä voimavaroista. Rentoutuminen on aina hyvinvointia lisäävää. Se saa mielemme virkistymään ja virittäytymään juuri tähän hetkeen. Pienikin ohjattu rentoutuminen voi olla voimakkaasti palauttavaa ja tasapainoa lisäävää. Kun keho, ajatukset ja tunteet rentoutuvat, lisääntyy voimavaramme ja potentiaalimme. Mielikuvaohjattu rentoutuminen on tavallisesti paljon helpompaa kuin hiljaisuudessa meditointi.

 

Kaipaatko virkistävää, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä lisäävää ohjelmaa työyhteisön tai ystäväporukan tilaisuuksiin? Minulta voit tilata lyhyemmän rentoutumissession alkaen 30 minuutista pidempiin hyvinvointia edistäviin tilaisuuksiin. Ota yhteyttä kaisa@leijonansielu.fi

Olen mentaali- ja rentoutumisvalmentaja. Työskentelen työkseni yksilöasiakkaiden ja ryhmien parissa tavoitteellisesti. Tarjoan apua erilaisiin mielen myllerryksiin ja valmennan myös muutostilanteissa. Olen kouluttautunut Suomen hypnoosiliitossa ja minulla on myös ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutus. Paljon muitakin koulutuksia ja kursseja olen seilannut. Kaikessa työssäni käytän mielikuvavalmennusta ja rentoutumista apuna.

Kerro minulle minkälaista rentoutumishetkeä olette ajatelleet. Voitte antaa minulle myös vapaat kädet, jolloin rentoutus on aina levollisuutta. läsnäoloa ja hyvinvointia lisäävää. Rentoutus voi olla myös tavoitteellista. Rentoutumiseen tai mielikuvaharjoittelun voi tehdä aivan tavallisissa kokousolosuhteissa. Rentoutumisella voi aloittaa päivän, jolloin saadaan osallistujien ajatukset fokusoitua lempeästi jo päivän ohjelmaan. Tapahtumapäivän keskellä, suggestiivinen rentoutuminen auttaa virkistymään ja lepäämään ja keskittyminen loppupäivän ohjelmaan näin paranee. Pysähtyminen myös päivän päätteeksi on hyvä tapa lopettaa päivä tehokkaasti ja miellyttävästi.

 

 

Rentoutuminen on helppoa ja mukavaa! Se on meille ihmisille luontaista ja yleensä jokainen rentoutuu mielellään. Rentoutumiseen on mahdollista liittää tavoitteellisempaa mielikuvamatkaa omien toiveidenne mukaan tai liittyen päivän teemaanne!

Mentaalivalmennus ryhmälle voi olla vaikka sukellus vanhoihin ja uusiin tarinoihin, satuihin ja seikkailuihin.

 

  

 Ohjaan yksilöitä ja ryhmiä  luottamuksella, turvallisesti ja miellyttävästi. Tule rentoutumaan, innostumaan ja voimaantumaan!

Rentoutumisen hyötyjä:

 Mielenkiinto elämää kohtaa lisääntyy

 Uusia näkökulmia, mahdollisuuksia avautuu

Lisääntyneet mielihyvän ja ilon kokemukset

Toiveikkuuden lisääntyminen

 Itsetunto lisääntyy

Minäkuva paranee ja negatiivinen sisäinen puhe laimentuu

Unenlaatu paranee

Huolestuneisuus vähenee

Merkityksellisyys elämää kohtaan kasvaa

Ihmissuhteet paranevat

vaihtoehdot lisääntyvät

 

Luottamuksella, lämmöllä ja läsnäololla;

Kaisa

 

 

Sinussa on kaikki tarvittava voima, resurssit! Ota potentiaalisi täyteen käyttöösi. Hyvinvointi, onnellisuus, rakkaus itseäsi kohtaan ovat täysin sinulle kuuluvia, luonnollisia olotiloja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olet sydämellisesti tervetullut löytämään sydämen inspiraatiota, omaa kutsumustasi ja elämäntehtävääsi palveluihimme.

Tällä hetkellä tarjoan hypnoosivalmennusta ja ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa Tampereen keskustassa. Ota yhteys kaisa@leijonaniselu.fi

Tule rentoutumaan, voimaantumaan ja innostumaan. Aikaa ja tilaa itselle, omille aidoille ajatuksille ja oman äänen kuuntelemiselle.

kerromme tulevista työpajoistamme lisää näillä sivuilla!

Leijonanvoima on aitoa läsnäoloa, kiinnostusta omaan elämään ja itseensä. Se on mielenrauhaa, hyvinvointia, aitoa iloa, naurua ja vapautta<3 . Se on luottamusta ja vahvuutta oman sydämen ääneen.

Vanha intiaaniviisaus sanoo “Laula omat laulusi ja tanssi omat tanssisi”.

 

 

Haluatko avata uuden oven elämässäsi? Tervetuloa valmennuksiimme, hypnoterapiaan tai lyhytterapiavastaanotolle.

Paikka on ihana keidas keskellä Tamperetta, Aleksanterinkatu 30. Ota yhteys ja kerro lyhyesti mihin ongelmaan haluat muutosta.

kaisa@leijonansielu.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikäli olet kiinnostunut oman voiman haltuunotosta ja sydämen tiellä elämisestä, mutta et pääse retriittiin, voit tutustua myös kirjaani, joka on itseopiskelu kurssi.

Kirjaa saa mm. täältä: http://viisaselama.fi/kirjat/loyda-leijonanvoimasi/

Löydä leijonanvoimasi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uusi alku! Voimaannuttava, inspiraatiota ja tasapainoa tuova Leijonanvoima- minikurssi uupumuksesta tai masennuksesta kärsiville. Pienryhmä max 6 henkeä.

 

Tämä minikurssi auttaa sinua löytämään voimavarakeskeisesti uusia mahdollisuuksia, tasapainoa ja innostusta itsestäsi. Tulet löytämään selviytymiskeinoja, resursseja ja taitoja, joiden avulla mieliala ja toiveikkuutesi voivat lisääntyä ja uutta valoa sekä selkeyttä harmauden keskelle tulee löytymään.

 

Mielesi voima on valtava! Haluatko herätellä sisälläsi uinuvaa leijonanpentua- omien arvojesi, maailmankuvasi, tarpeidesi ja voimavarojesi mukaan?

 

Lähde matkalle rauhoittumaan itsesi äärelle ratkaisukeskeisen terapian ja suggestiivisen rentoutuksen menetelmien avulla. Voimaannuttavat tapaamispäivät ovat 13.3 tiistai ja  27.3 tiistai klo 14-17.  Päivä sisältää mielikuvaharjoittelua, tehtäviä kirjoittaen ja vuorovaikutuksessa muiden kanssa, rentoutumista ja omien voimavarojen kasaamista matkaeväiksi. Kohtaamisten välillä omatoimista prosessia ja havaitsemistehtävä omaan arkeen.

 

Ratkaisukeskeisen menetelmän ydin on ajattelun siirtäminen hyvään ja siihen mikä jo toimii. Kun kiinnitämme voimavaramme miellytäviin ja voimaa antaviin asioihin, ne kasvavat väistämättä. Tällä kurssilla ravitsemme kaikkea hyvää itsessämme ja elämässämme. Olen itse huomannut ratkaisukeskeisen työskentelytavan olevan erityisen tehokas masennuksen hoidossa.

 

Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet, täysin omana itsenäsi ilman minkäänlaisia paineita suoriutumisesta. Ryhmän voima on suuri myös paranemisprosessissa ja sillä on erilaisia myönteisiä vaikutuksia kun yksin työskentelemällä.

 

muutamia tärkeitä mahdollisia vaikutuksia

<3 Mielenkiinto elämää kohtaa lisääntyy

<3 Uusia näkökulmia, mahdollisuuksia avautuu

<3 Lisääntyneet mielihyvän ja ilon kokemukset

<3 Toiveikkuuden lisääntyminen

<3 itsetunto lisääntyy

<3 minäkuva paranee ja negatiivinen sisäinen puhe laimentuu

<3 Unenlaatu paranee

<3 Huolestuneisuus vähenee

<3 Merkityksellisyys elämää kohtaan kasvaa

<3 Ihmissuhteet paranevat

<3 vaihtoehdot lisääntyvät

 

 

Itse koen vahvasti, että masennus tai uupumus ei tule turhaan ihmiselle ja sen tarjoamaa mahdollisuutta uudelleenmääritellä elämän osa-alueita ei tulisi sivuuttaa. Masennuksesta on kirjoitettu kokonainen kirja uudelleen määrittelyjä ja yksi hienoimmista metaforista on mielestäni ”Simpukka kasvattaa helmeä”.

”Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa tarkastella maailmaa, sillä todellisuuksia on yhtä paljon kuin ihmisiä maailmassa”

 

Kierkegaard (1964) olikin kauniisti todennut, että ”ne ihmiset, joiden sielu ei tunne melankoliaa, ovat niitä joiden sielu ei kykene muutokseen”

 

Epiktetos korostaa paljon omien havaintojemme kyseenalaistamista ja kriittistä arviointia. Tämä ajatusmalli voi olla monelle aika vieras. Miten havaintoni voisivat valehdella? Harjoitamme kurssilla omien havaintojemme, käsitystemme ja ajattelumme uudelleenarviointiamme helppojen, mutta syvällisten harjoitteiden avulla . Kokonaan uusien näkökulmien avulla, on mahdollisuus saada täysin uutta oivallusta ja valaistusta jopa mahdottomilta näyttäviin tilanteisiin. Sinun ei tarvitse ”osata” mitään vaan toivon, että tulet juuri sellaisena kuin olet.

 

Kurssi sopii sellaiselle, joka on edes hieman halukas tulemaan ulos totutun ajattelun kehältä ja valmis uudelleenarvioimaan omaa elämää, tilanteita ja ajatuksia. Pienikin halukkuus riittää suureen muutokseen.

 

Tällä pienellä kurssilla voi olla valtava positiivinen sysäys elämääsi. usein pienikin positiivinen muutos aiheuttaa laajenemista ja muutosta kaikille elämänalueille. Ratkaisukeskeisyydessä nähdäänkin voimakkaasti, että meidän ei tarvitse lähteä ”ratkomaan kaikkia ongelmiamme”. Kun tartumme yhteen, itselle tärkeään asiaan ja muutamme sen positiivisesti määritellyksi tavoitteeksi, tulevat muutkin ongelman vähenemään tai jopa poistumaan täysin elämästämme. Jos kuulit kutsuhuudon nyt, niin älä anna minkään uskotella sinua, että et voisi osallistua tälle kurssille!

 

Kurssin hinta 110 eu maksetaan ennakkoon ennen osallistumista. Aleksinvintti, TRE, Aleksanterinkatu 33. Voit ilmoittautua osoitteeseen kaisa@leijonansielu.fi

 

Lisätietoa terapiasta ja valmennuksista

Etusivu

 

Uusi alku?Haluatko tarttua kahvaan?