Mielen voimaa! Miniretriitti Tampereella 6.6.18 klo 16.30-20.00

Suggestiivinen rentoutus vie sinut suoraan alitajuntasi ja sisäisen viisautesi lähteille. Tietoinen mieli esittää ja kertoo meille usein muuta kuin mitä oikeasti kaipaamme, haluamme tai tarvitsemme.

Kun pääsemme käsiksi omaan syvempään tietoisuuteemme, löydämme oikeita vastauksia, kiinnostuksenkohteita, voimavaroja ja vastauksia. Näiden sisäisten viisauksien kuuleminen on tavalla tai toisella ensi arvoisen tärkeää, jotta voimme olla aidosti onnellisia.

Kukaan muu ihminen ei voi kertoa meille, mikä on oma kutsumuksemme, motivaatiomme lähde tai potentiaalimme- kuin oma sisäisen tietäjämme.

Tällä miniretriitillä kuulet ja kuuntelet vain omaa sisäistä opastajaasi, sydämesi tai alitajuntasi ääntä. Miksi sitä ikinä haluatkin kutsua. Saat varmuutta, vahvuutta ja itsetuntoa. Sisäinen totuutesi ei nimittäin koskaan toivo sinulle muuta kuin parasta! Valjastat omat voimasi käyttöösi ja hylkäät negatiivisia toimintamalleja.

6.6 Tampereella järjestettävässä kaupunki Workshopissa aloitamme päivän suggestiivisella rentoutuksella, kirjoitamme vastauksiamme tämän jälkeen suoraan intuitiostamme. Kokemuksia, oivalluksia on mahdollista jakaa, mutta saat olla myös aivan hiljaa, jakamatta mitään. Lopuksi teemme pidemmän mielikuvamatkan syvärentoutumisen tilassa.

Tule kokemaan rentouttava ja oivalluksia antava iltäpäivä kesäisessä kaupungissa, voit saada tällä apua  vaikkapa elämäntapamuutoksiin, esiintymiseen, itsetunnon- ja itsevarmuuden vahvistamiseen, kiputiloihin, pelkoihin, väliaikaisiin nukahtamis- ja univaikeuksiin, tietoiseen läsnäolon ja sisäisen tyyneyden kasvuun, keskittymiskyvyn ja jaksamisen tukemiseen, ongelmatilanteiden ratkaisuihin, , resurssien löytämiseen ja kehittämiseen.

Rentoutuminen on helppoa ja mukavaa. Yleensä jokainen rentoutuu mielellään

Mielikuvissa on turvallista myös matkustaa tulevaisuuteen ja myös menneitä ongelmia voidaan käsitellä turvallisesti, mutta voimakkaasti. Alitajunnan ja mielesi luova voima on valtava. Mitä todennäköisemmin luova mielesi, alintajuntasi jatkaa hyvien asioiden työstämistä ja eteenpäinviemistä voimakkaasti tämän retriitin jälkeenkin, tulevina päivinä ja kuukausina.

Olen ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lyhytterapeutti ja rentoutumisvalmentaja. Ohjaan päivää luottamuksella, turvallisesti ja miellyttävästi. Tule rentoutumaan, innostumaan ja voimaantumaan! Luvassa hyvää, positiivista energiaa, läsnäoloa ja aikaa itselle. Tule yksin tai pyydä ystävä mukaan!

Mitään paineita osaamiselle tai onnistumiselle ei ole. Tule juuri sellaisena kuin olet! Kaikki itsellesi tekemäsi ja lahjoittamasi hyvä, tulee kasvamaan ja heijastumaan monin kerroin ulospäin, ympäristöösi sekä kaikille elämän osa-alueillesi.

Ilmoittaudu pikaisesti mukaan kaisa@leijonansielu.fi

<3 Mielenkiinto elämää kohtaa lisääntyy

<3 Uusia näkökulmia, mahdollisuuksia avautuu

<3 Lisääntyneet mielihyvän ja ilon kokemukset

<3 Toiveikkuuden lisääntyminen

<3 itsetunto lisääntyy

<3 minäkuva paranee ja negatiivinen sisäinen puhe laimentuu

<3 Unenlaatu paranee

<3 Huolestuneisuus vähenee

<3 Merkityksellisyys elämää kohtaan kasvaa

<3 Ihmissuhteet paranevat

<3 vaihtoehdot lisääntyvät

 

Sinussa on kaikki tarvittava voima, resurssit! Ota potentiaalisi täyteen käyttöösi. Hyvinvointi, onnellisuus, rakkaus itseäsi kohtaan ovat täysin sinulle kuuluvia, luonnollisia olotiloja.

 

 

 

Kurssin hinta maksetaan ennakkoon ennen osallistumista. Aleksinvintti, TRE, Aleksanterinkatu 33. Voit ilmoittautua osoitteeseen kaisa@leijonansielu.fi Lue lisää: leijonansielu.fi

 

 

 

 

LEIJONANVOIMA- Workshop, kaupunkiretriitti, TAMPERE la 24.2.18  klo 14-19

Olet sydämellisesti tervetullut löytämään sydämen inspiraatiota, omaa kutsumustasi ja elämäntehtävääsi. 

Tule rentoutumaan, voimaantumaan ja innostumaan. Leijonanvoima workshop, on päivä sinulle itsellesi<3. Aikaa ja tilaa itselle, omille aidoille ajatuksille ja oman äänen kuuntelemiselle.

Työpajassa nautimme läsnäolosta ja voimaannumme yhdessä toistemme kanssa. Teemana on oman kutsumuksen ja elämäntehtävän löytäminen. Tulet laajentamaan omaa mahdollisuuksiesi maailmaa ja otat konkreettisia askeleita kohti omaa kutsumustasi ja onnellisuutta!

Leijonanvoima on aitoa läsnäoloa, kiinnostusta omaan elämään ja itseensä. Se on mielenrauhaa, hyvinvointia, aitoa iloa, naurua ja vapautta<3 . Se on luottamusta ja vahvuutta oman sydämen ääneen.

Vanha intiaaniviisaus sanoo “Laula omat laulusi ja tanssi omat tanssisi”.

Päivän aikana rentoudumme, työskentelemme yksin, keskustelemme ja käytämme ratkaisukeskeisen terapian työkaluja työstääksemme unelmiamme, keskittyäksemme vahvuuksiimme ja voimavaroihimme.  Käytämme myös muita työkaluja intuitiomme vahvistamiseksi ja asioiden konkretisoimiseksi. Tule ihan sellaisena kuin olet.

Tämä kaupunkiretriitti päivä sopii sellaisille joilta oma elämänvoima on kadoksissa tai sinulle, joka haluat vahvistaa voimaasi ja saada varmuutta ja läsnäoloa omaan polkuusi. Sinun ei tarvitse osata eikä tietää yhtään mitään tullaksesi mukaan. Olet sydämellisesti tervetullut omana itsenäsi- juuri sellaisena kuin olet. Tule ystäväsi kanssa tai rohkeasti yksin. Hinta 35 eu, sisältäen tarjoilua. Ota halutessasi omat muistiinpanovälineet mukaan. Muun materiaalin saat paikan päältä.

Haluatko avata uuden oven elämässäsi?

Paikka on ihana keidas keskellä Tamperetta, Aleksanterinkatu 30. Tarkemmat ohjeet saapumiseen ilmoitamme sinulle ennen retriitin alkua. Ilmoittautumismaksu (35 eu) maksetaan tilille (  Pasto FI02 5780 3820 0591 36)  ja se vahvistaa mukaanpääsysi. Mukaan mahtuu 10 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumismaksua ei palauteta jos et pysty osallistumaan, mutta voit siirtää paikkasi toiselle. Ilmoittautumiset osoitteeseen:

kaisa@leijonansielu.fi

Tule löytämään oma voimasi- Se voima, joka oikeasti olet<3

 

Kaisa ja Katja

Kaisa Nurmi, HTM, Lasten ja nuorten erityisohjaaja, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. 

Mukana ohjaamassa myös Energiahoitaja Katja Salokannel.

(Lisää tietoa Katjasta  täältä: https://www.facebook.com/sydamensali/)

 

Mikäli olet kiinnostunut oman voiman haltuunotosta ja sydämen tiellä elämisestä, mutta et pääse retriittiin, voit tutustua myös kirjaani, joka on itseopiskelu kurssi.

Kirjaa saa mm. täältä: http://viisaselama.fi/kirjat/loyda-leijonanvoimasi/

Löydä leijonanvoimasi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uusi alku! Voimaannuttava, inspiraatiota ja tasapainoa tuova Leijonanvoima- minikurssi uupumuksesta tai masennuksesta kärsiville. Pienryhmä max 6 henkeä.

 

Tämä minikurssi auttaa sinua löytämään voimavarakeskeisesti uusia mahdollisuuksia, tasapainoa ja innostusta itsestäsi. Tulet löytämään selviytymiskeinoja, resursseja ja taitoja, joiden avulla mieliala ja toiveikkuutesi voivat lisääntyä ja uutta valoa sekä selkeyttä harmauden keskelle tulee löytymään.

 

Mielesi voima on valtava! Haluatko herätellä sisälläsi uinuvaa leijonanpentua- omien arvojesi, maailmankuvasi, tarpeidesi ja voimavarojesi mukaan?

 

Lähde matkalle rauhoittumaan itsesi äärelle ratkaisukeskeisen terapian ja suggestiivisen rentoutuksen menetelmien avulla. Voimaannuttavat tapaamispäivät ovat 13.3 tiistai ja  27.3 tiistai klo 14-17.  Päivä sisältää mielikuvaharjoittelua, tehtäviä kirjoittaen ja vuorovaikutuksessa muiden kanssa, rentoutumista ja omien voimavarojen kasaamista matkaeväiksi. Kohtaamisten välillä omatoimista prosessia ja havaitsemistehtävä omaan arkeen.

 

Ratkaisukeskeisen menetelmän ydin on ajattelun siirtäminen hyvään ja siihen mikä jo toimii. Kun kiinnitämme voimavaramme miellytäviin ja voimaa antaviin asioihin, ne kasvavat väistämättä. Tällä kurssilla ravitsemme kaikkea hyvää itsessämme ja elämässämme. Olen itse huomannut ratkaisukeskeisen työskentelytavan olevan erityisen tehokas masennuksen hoidossa.

 

Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet, täysin omana itsenäsi ilman minkäänlaisia paineita suoriutumisesta. Ryhmän voima on suuri myös paranemisprosessissa ja sillä on erilaisia myönteisiä vaikutuksia kun yksin työskentelemällä.

 

muutamia tärkeitä mahdollisia vaikutuksia

<3 Mielenkiinto elämää kohtaa lisääntyy

<3 Uusia näkökulmia, mahdollisuuksia avautuu

<3 Lisääntyneet mielihyvän ja ilon kokemukset

<3 Toiveikkuuden lisääntyminen

<3 itsetunto lisääntyy

<3 minäkuva paranee ja negatiivinen sisäinen puhe laimentuu

<3 Unenlaatu paranee

<3 Huolestuneisuus vähenee

<3 Merkityksellisyys elämää kohtaan kasvaa

<3 Ihmissuhteet paranevat

<3 vaihtoehdot lisääntyvät

 

 

Itse koen vahvasti, että masennus tai uupumus ei tule turhaan ihmiselle ja sen tarjoamaa mahdollisuutta uudelleenmääritellä elämän osa-alueita ei tulisi sivuuttaa. Masennuksesta on kirjoitettu kokonainen kirja uudelleen määrittelyjä ja yksi hienoimmista metaforista on mielestäni ”Simpukka kasvattaa helmeä”.

”Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa tarkastella maailmaa, sillä todellisuuksia on yhtä paljon kuin ihmisiä maailmassa”

 

Kierkegaard (1964) olikin kauniisti todennut, että ”ne ihmiset, joiden sielu ei tunne melankoliaa, ovat niitä joiden sielu ei kykene muutokseen”

 

Epiktetos korostaa paljon omien havaintojemme kyseenalaistamista ja kriittistä arviointia. Tämä ajatusmalli voi olla monelle aika vieras. Miten havaintoni voisivat valehdella? Harjoitamme kurssilla omien havaintojemme, käsitystemme ja ajattelumme uudelleenarviointiamme helppojen, mutta syvällisten harjoitteiden avulla . Kokonaan uusien näkökulmien avulla, on mahdollisuus saada täysin uutta oivallusta ja valaistusta jopa mahdottomilta näyttäviin tilanteisiin. Sinun ei tarvitse ”osata” mitään vaan toivon, että tulet juuri sellaisena kuin olet.

 

Kurssi sopii sellaiselle, joka on edes hieman halukas tulemaan ulos totutun ajattelun kehältä ja valmis uudelleenarvioimaan omaa elämää, tilanteita ja ajatuksia. Pienikin halukkuus riittää suureen muutokseen.

 

Tällä pienellä kurssilla voi olla valtava positiivinen sysäys elämääsi. usein pienikin positiivinen muutos aiheuttaa laajenemista ja muutosta kaikille elämänalueille. Ratkaisukeskeisyydessä nähdäänkin voimakkaasti, että meidän ei tarvitse lähteä ”ratkomaan kaikkia ongelmiamme”. Kun tartumme yhteen, itselle tärkeään asiaan ja muutamme sen positiivisesti määritellyksi tavoitteeksi, tulevat muutkin ongelman vähenemään tai jopa poistumaan täysin elämästämme. Jos kuulit kutsuhuudon nyt, niin älä anna minkään uskotella sinua, että et voisi osallistua tälle kurssille!

 

Kurssin hinta 110 eu maksetaan ennakkoon ennen osallistumista. Aleksinvintti, TRE, Aleksanterinkatu 33. Voit ilmoittautua osoitteeseen kaisa@leijonansielu.fi

 

Lisätietoa terapiasta ja valmennuksista

Etusivu

 

Uusi alku?Haluatko tarttua kahvaan?