Monia tämän päivän ihmisiä vaivaa pakkomielteinen tapa suorittaa ja toimia täydellä teholla. Janan toisessa ääripäässä olevia vaivaa masentuneisuus, vetämättömyys ja passiivisuuden tunne. Täällä ”Jumalten keinussa” meillä on taipumus ajautua yleensä enemmän äärilaitoihin kuin sille kuuluisalle keskitielle.

1893 syntyneen intialaisen mestarin Paramahansa Yoganandan ajatukset ja opetukset voisivat olla  suoraan tämän päivän itsensäjohtamis- liekitys seminaarista! Elämänkerran perusteella Yogananda on todella elänyt ja kokenut totuuden todeksi ja tekeekin siksi suuren vaikutuksen.  Vai mitä sanot seuraavista hänen opetuksistaan rajattomasta voimastamme.

”Olen tavannut henkilöitä, jotka sairaudestaan huolimatta ovat päättäneet saavuttaa jotain. Heidän raihnainen kehonsa yritti aina häiritä heidän keskittymistään, mutta he voittivat fyysiset esteet, jatkoivat epäröimättä eteenpäin ja toteuttivat aikeensa silkalla mielenlujuudella. Olen tavannut myös ihmisiä, jotka ovat täysin terveitä, mutta joiden pää on umpiluuta. Vaikka heille kuinka yritti vakuuttaa muuta, he vain totesivat ”En pysty siihen” He juuttuivat mielen esteeseen, joka muodostui riittämättömyydentunteesta. Toiset ovat sekä terveitä, että älykkäitä, mutta he eivät menesty pahojen tapojen muodostamien mentaalisten esteiden vuoksi. Olipa kyse sitten fyysisitä, mentaalisista tai hengellisistä syistä, epäonnistuminen alkaa julistuksesta ”En pysty siihen”. Niin väkevä on mielen ja sanojen värähtelyvoima. Kukaan muu koko maailmassa ei pysty pyörtämään tuota päätöslauselmaa. Sinun pitää tuhota tuo halvaannuttava ”En pysty”- vihollinen.

 

Myös ”en pysty”- ajattelutavan läheinen kumppani ja asioita hankaloittava tekijä pitää kukistaa; sen nimi on ”pystyn kyllä, mutta en viitsi”. Monilla ihmisillä on tällainen mielenlaatu, sillä on paljon helpompaa istuskella tekemättä mitään. Pahin synti edistymistäsi ja menestymistäsi vastaan on henkinen laiskuus. Fyysinen laiskottelu on toisinaan suotavaa, jos olet työskennellyt ahkerasti ja keho kaipaa lepoa. Henkinen laiskuus on sen sijaan täysin anteeksiantamatonta, sillä se kivettää mielesi. Jos hylkäät mielessäsi ”en viitsi”- laiskuuden ja päätät, että ”minun pitää tehdä, minun on suorastaan pakko tehdä ja minä teen”- menestys seuraa väistämättä.

 

Heitä sikseen kaikki kieleteiset ajatukset. Sinun pitää päästä yli ajatuksesta, että et voi tehdä jotain, ja tämä onnistuu yksinkertaisesti tarttumalla toimeen- ja sitten jatkamalla aloittamaasi. Olosuhteet yrittävät varmasti lannistaa sinut ja saada sinulta sisun kaulaan, jotta sanoisit jälleen kerran: ”En pysty siihen.” Jos paholainen on olemassa, se on saatana, joka on katkaissut yhteytesi ikuisen voimavirran dynamoon, ja suurin syy siihen, ettet menesty elämässäsi.Heitä tuo demoni tajunnastasi horjuttamattomalla vakaumuksellasi: ”Minä todella pystyn siihen” Tarkoita mitä sanot ja vahvista vakaumustasi niin usein kuin kykenet.

– YOGANANDA, Voitokas Elämä

Jos sinä olet kiinnostunut voittamaan mielesi esteitä ja laajentamaan omaa mahdollisuuksiesi maailmaa, tule mukaan voimaantumaan Innostusten iltaan Tampereelle 13. 10, jossa pääset keskittymään itseesi ja näkemään uusia mahdollisuuksia.

https://www.facebook.com/events/1906823952732178/

 

Tarjoan myös ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa ilman lähetettä. Opiskelen parhaillani metaalivalmentajan opintokokonaisuutta ja hyödynnän myös tätä osaamista valmennuksissa ja terapiassa. “En pysty”- muuttuu pienien askelien kautta “Olen täynnä mahdollisuuksia”.   Jos haluat, autan sinua murtautumaan omien rajoitteidesi kopista.

Lisää tietoa täältä: 

Me

varaa aikasi: kaisa@leijonansielu.fi

Tervetuloa!