Tässä viisi käyttökelpoista lyhyttä harjoitusta hetkeen pysähtymiseksi ja oman voiman lisäämiseksi välittömästi.
1.Keskeytä käsillä oleva toiminta. Vedä syvään henkeä sisään ja ulos. Keskeytä hetkeksi jatkuva ajatustesi virta, autopilotti tai ohjelmointi mikä pääsi sisällä on menossa. Typistä aikakäsitystäsi molemmista päistä käsittämään vain tämä hetki. Jos sinulla ei olisi käsityksiä menneestä ja tulevasta, huomioi miten hyvä ja täynnä energiaaoleva tämä seuraava sisäänhengityksesi on. Mitä vikaa on tässä hetkessä ilman ajatuksia?
2.Tunnista ohjelmointisi päivän suunnitelmista ja siitä mitä olitkaan seuraavaksi tekemässä. Jos mahdollista, muuta suunnitelmiasi, delegoi, sammuta digitaaliset laitteet ja pysähdy hetkeen. Mitä hyvää voisit sallia itsellesi juuri nyt?
3.Tunnista SYYLLISYYDENTUNNE ja PITÄISI TEHDÄ- ajatukset. Tee se mikä on pakko ilolla ja valitse muut. Syyllisyys on valinta. Syyllisyydentunne ja jatkuva huoli jostain nakertaa elinvoimaa. Sinä et ole syyllinen. Sinä olet vapaa. Olet vapaa muuttamaan ajatuksiasi. Älä rankaise itseäsi vaan nauti tekemisestäsi ja elämästäsi.
4.Kysy mitä sielusi janoaa juuri nyt eniten? Hiljaisuutta? Rauhaa? Energiaa? Luovaa tekemistä? Voisitko tehdä jotain mikä edistää tätä nyt? Jos sinulla ei tunnu koskaan olevan aikaa tähän, kysy itseltäsi “Onko minulla aikaa voida huonosti?” Päätä milloin järjestät aikaa itsellesi.
5.Arvosta itseäsi tässä hetkessä. Muista, että murehtiminen on turhaa ja jäytää elinvoimaa. Arvostamalla ja auttamalla itseäsi, autat eniten muita. Sinä olet KAIKEN HYVÄN ARVOINEN! Mitä hyvää voisit lisätä elämääsi heti, arvostaaksesi itseäsi enemmän? Mene peilin eteen jos mahdollista ja käy nämä 5 kohtaa oikein sydämessäsi itsesi kanssa vielä läpi. Olet kaiken rakkauden ja arvostuksen arvoinen.

Ihmeellistä ja ihanaa päivää ystäväni!

Kaisa
Käytännönläheinen ja astetta syvällisempi itsetuntemuskirja vie lukijansa matkalle oman mielen syövereihin. Meissä kaikissa elää avoin, leikkisä, vapaa ja iloinen leijonanpentu. Leijona ei pelkää, nöyristele eikä häpeile. Se luottaa, uskoo ja tarjoilee itselleen vain parasta mahdollista. Rohkea leijona luottaa intuitioonsa ja vaistoonsa lukiessaan elämän merkkejä ja signaaleja. Oletko valmis lähtemään matkalle oman mielesi viidakkoon?  
Kirjaa saa nyt kirjakaupoista kautta maan ja mm. täältä:
https://kauppa.viisaselama.fi/sivu/tuote/?id=1978366