“Huh! olet unohtanut lähes hengittää viime päivinä, kun  olet vain keskittynyt murheen alhoon ja huolissasi olemiseen. Näin se on ihminen inhimillinen olento. Kun joudut murehtimisen suohon, se vain upottaa syvemmälle, vaikka haluaisit tehdä juuri päinvastoin eli nousta pinnalle. Hyvässä voi tapahtua dominoefekti, mutta kuules niin voin tapahtua huonossakin. Mitä enemmän huonoja juttuja kelaat, sitä tiukemmin  ne imaisevat sinut otteeseensa. Sinun tulee olla itsellesi se tyyppi, joka sanoo ajatuksilleen stop, enpäs kuuntele enää tätä soopaa. Haluat nyt vaihtaa niille taajuuksille, jossa hyviä asioita tapahtuu.

 

Itsetutkiskelu on yksi avaimista, joita tarvitset, että fiiliksiäsi ja tilanteita arjessasi voit muuttaa. Helposti vain vajoat ja vajoat, jos et huomaa tai ymmärrä, ettei se tee sinulle hyvää . Vaikka olisit ollut huolissasi monta päivää, sinun ei enää tarvitse. Kun aamulla heräät, tunne, että tänään tosiaan voi tapahtua uusia alkuja. Milloin vain voin.

 

Tarvitset vain sen tunteen ja uskon siihen, että niin voi tapahtua”  (Kirjasta sisäinen timantti, 365 ajatusta parempaan arkeen)

 

 

Tänään teen parhaani, teen sen,                                                   

mihin tässä hetkessä pystyn.

Sen jälkeen irrotan otteeni ja

päästän irti. Luotan siihen, että

asiat sujuvat parhain päin.

 

ps. yksin ei tarvitse eikä aina kannata yrittää pärjätä. Vaikka elämä kyllä kantaa, voi toinen ihminen auttaa näkemään asioita uudesta näkökulmasta

 

Aikoja voimaannuttavaan Ratkaisu- ja voimavarakeskeiseen lyhytterapiaan Tampereella (ilman lähetettä) Hinta 60 eu sisältää jäkikäteen toimitettavan voimavaroja antavan palautteen ja ehdotuksen ratkaisuista.

Keskusteluapua, terapiaa, valmennusta ja suggestorentoutusta