Hypnoosi on jokaiselle ihmiselle aivan uniikki, yksilöllinen tila. Se voi olla täysin varaukseton hyvä –  vähän kuin lapsenomainen tila. Kulttuurissamme on liian vähän tilaa rentoudelle, leikille ja luovuudelle. Kenties emme arvosta sitä tarpeeksi?

 

Terapeuttisessa hypnoosissa tätä alitajunnan tilaa käytetään hyväksi käsitellessä arjen ongelmia. Mieli alkaa alitajuisesti yhdistämään ratkaisun tilaa ongelmiin, joista halutaan poisoppia.

 

Tampere hypnoosiohjaus, hypnoterapiaa Tampere, hyvä hypnoosi Tampere

Hypnoosi on uppoutumisen ja keskittymisen syvä tila. Leijonasielu hypnoosia Tampereella

 

Terapeutin tehtävä on auttaa asiakasta rentoutumaan ja vähitellen pääsemään, kohti transsitilaa. Transsitilassa on yleensä hyvin miellyttävää olla. On tavallista, että asiakas ei haluaisi nousta takaisin todellisuuteen.

 

Transsissa koetut asiat tulevat asiakkaan mukaan arkeen ja ongelmat alkavat näyttäytyä jollain tavalla uudessa valossa. Lukkiutuneisiin ongelma- ajatuksiin ja tilanteisiin alkaa löytyä uusia hermopiirejä, näkökulmia ja ratkaisuja.

 

Hypnoosi tuottaa uudenlaista informaatiota asiakkaalle. Asiakas voi löytää resursseja ja voimavaroja, jotka ovat olleet piilossa.

 

Hypnoosissa voidaan halutessa päästä myös traumojen äärelle. Menneet traumat tai tiettyä tunnetta aiheuttavat kokemukset voidaan kohdata uudelleen turvallisessa ympäristössä. Kenties historiaa ei voi muuttaa, mutta niitä ajatuksia ja tunteita mitä menneisyyden mielikuvat tuottavat- voidaan muuttaa.

 

Taiteilijat ovat kautta aikojen käyttäneet transsitilaa hyväkseen luodakseen jotain uutta ja ainutlaatuista. Heillä tuntuu olevan yhteys avoimeen, rajattomaan tilaan mitä hypnoosi on. Hypnoosi onkin mahdollisuuksien tila. Hypnoosissa voimme kulkea kuin unessa ja muuttaa asioita.

 

Hypnoositila on kaikille mahdollinen, hyvin luonnollinen tila. Asiakkaani kuvaavat hypnoosikokemusta yleensä kiehtovaksi, mielenkiintoiseksi. On hienoa päästää ajattelun jäykistä rakenteista irti ja laajentaa mahdollisuuksien maailmaa,

Hyvä hypnoosi terapeutti Tampere hypnoterapia hypnoosia

Hypnoosi avaa ovia, leijonansielu hypnoosiohjausta Tampere

Olen toiminut hypnoterapeuttina vuodesta 2018 saakka ja toimin Tampereella. Minulla on Hypnoosiosaamisen lisäksi myös terapeutin koulutus. Koulutan itseäni jatkuvasti ja käytän erilaisia terapiamenetelmiä hypnoosissa. Tärkeintä minulle on terapian ja hypnoosin turvallisuus ja tarkoituksenmukaisuus.

 

Hypnoosi eroaa esimerkiksi meditaatiotilasta siinä, että se on vuorovaikutustila terapeutin ja asiakkaan välillä. Asioiden jakaminen ja kokeminen yhdessä on tärkeää tässä terapeuttisessa prosessissa.

 

Hypnoterapiaa voi käyttää tavoitteellisesti  myös ilman sen kummempia mielen ongelmia. Sillä voidaan vahvistaa hyvinvointia ja lisätä voimavaroja sekä ymmärrystä itseen.

 

Olet tervetullut vastaanotolleni kokeilemaan hypnoositerapiaa. Ota yhteyttä ja sovitaan aika. kaisa@leijonansielu.fi

 

Hypnoosista ja hinnoista  lisää sivuillani:

Hypnoosi, Lyhytterapia Tampere