Hypnoosi on hyvin luonnollinen tila. Olemme itseasiassa hypnoosissa useita kertoja päivän aikana. Hypnoosiin liitetään usein ripaus mystiikkaa, jotain selittämätöntä. Ja niin saa ollakin. Minusta meidän ei tarvitse kaikkea yrittääkään selittää järjen tai tietoisen mielemme avulla.

 

Meissä on olemassa kaksi puolta. Toinen on tietoinen, rationaalinen mieli, joka järkeilee, suunnittelee, vertailee, arvostelee, pohtii, pähkäilee, stressaa, arvioi, puntaroi, pelkää jne. Kuitenkin, Aina, kaikkina hetkinä, jopa kaikista stressaavimmissa tilanteissa meissä on olemassa piste tai kohta mielen hullunmyllyn keskellä. Tämä pisten (myrskyn silmän keskellä)  on tyyni ja TIETÄÄ. Tässä ns. nollapisteessä kaikki on aina hyvin ja siinä tilassa meillä on aina olemassa tieto, varmuus ja kaikki tarvittavat voimavarat mielemme kamppailun selättämiseksi.

Tampere, hypnoosi

Hypnoosilla saa suuntaa elämään. Olet itsessäsi ehtymätön viisaus ja tietopankki

 

Vastaanoton aikana keskustelemme ja ohjaan sinua tähän olotilaan. Olet ikään kuin katselijana ja tarkkailet kuin ulkopuolisena elämääsi ja ongelmaasi. Usein hypnoosihoidon jälkeen on myös uudenlainen selkeys ja varmuus suhteessa ongelmaan. Ongelma alkaa ikään kuin irrota ja muuttaa muotoaan. Sen ”juuret” tulevat näkyvimmiksi ja hypnoosihoidon jälkeen on yleensä varmempi, helpottuneempi ja keyempi olo.

 

Hypnoosihoito vahvistaa itseluottamusta, lisää motivaatiota ja tuo selkeyttä. Asioiden tärkeysjärjestys paljastuu. Yleensä asiakkaat kuvaavat hypnoosin jälkeistä olotilaa kevyeksi ja helpottuneeksi.

 

Monet tuntuvat miettivän myös hypnoosin ja meditaation välisiä eroja. Mielestäni merkittävin ero hypnoosissa liittyy kahden ihmisen välillä tapahtuvaan kohtaamiseen ja energianvaihtoon, vuorovaikutukseen. Hypnoosi on vuorovaikutuksen tila.

 

Hypnoosissa voidaan purkaa menneitä uskomuksia. Mielikuvissa on myös helppoa kulkea ajasta toiseen. Vaikka menneisyyttä emme voi muuttaa, voimme purkaa menneisiin liittyviä haitallisia toimintamalleja. Itse ajattelen, että menneisyys toistuu aina tavalla tai toisella nykyhetkessä, joten työstämällä nyt- hetkessä tapahtuvia ongelmiamme, muutamme myös menneisyyden painolastia. Menneisyyden loputon käsittely voi jopa lisätä stressiä ja pahoinvointia. Toisinaan on kuitenkin erittäin hyödyllistä poiketa menneisyydessä ja muuttaa mielikuvia ja tunteita, jotka liittyivät avainmuistoihimme.

 

Kenelle hypnoosi ei sovi?

 

Hypnoosi ei sovi psykoosissa oleville tai päihtyneille. Muussa tapauksessa uskallan suositella tarjoamaani hypnoosia jokaiselle. Hypnoosi on turvallista, miellyttävää ja rentouttavaa. Yleensä jokainen rentoutuu mielellään. Hypnoosia voi käyttää myös pelkästään rentoutumiseen ja oman hyvinvoinnin lisäämiseen. Käytän vahvaa ratkaisukeskeistä viitekehystä. Ratkaisukeskeisyys on aina vahvistavaa, kannustavaa ja rakentavaa. Hypnoosissa voidaan käsitellä ongelmia ja vaikeitakin elämäntilateita turvallisesti hyvänolon pisteestä käsin. Työskentelytapani on kunnioittavaa ja arvostavaa.

 

Mikäli kiinnostuit hypnoterapiasta, tarjoan sitä vastaanotollani Tampereen keskustassa. Kerro ongelmastasi, niin sovitaan aika. Olet lämpimästi tervetullut!

Ota yhteys:

kaisa@leijonansielu.fi

 

Lue lisää palveluistani :

http://leijonansielu.fi/ratkaisukeskeista-keskusteluapua/